"Стария орех"

Комплекс къщи за гости „Стария орех“, гр. Видин разполага с пет стаи за настаняване на гости разположени в четири сгради. В едната сграда има тройна стая със спалня + единично легло и двойна стая със спалня. В двете стаи има опция за допълнителни настаняване на разтегателен фотьойл. Във втората сграда e разположена една двойна стая, която разполага със спалня и с гледка към басейна. Същата сграда разполага с кът за отдих с мека мебел, кухненския бокс и голяма трапезария. В третата сграда е разположена голяма стая разделена на кът с мека мебел и спалня с възможност за допълнително настаняване до двама човека. В четвъртата къща разполага със спалня и двуетажно легло за деца. В отделна къща има втори кухненски бокс с трапезария. Стаите са стилно обзаведени. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, мини хладилник, климатик, ТВ и WiFi. Леглова база от максимум 15 места
Петте сгради са разположени в разкошна градина с открит сезонен плувен басейн, детски басейн с джакузи, фитнес център, развлекателен кът с джага, тенис маса, баскетболен кош и детски кът. Всичко е включено в цената на стаята. На разположение на гостите са две оборудвани кухни с посуда, кафе машини, ел. кани, фурна, микровълнова, барбекю и пет къта за хранене.
Къщата е разположена в тих квартал с лесен достъп. Разполага с безплатен вътрешен паркинг с денонощно видеонаблюдение и осветление. Намира се на 2 км от центъра на града, крепостта „Баба Вида“ и Крайдунавска градска градина, на 50 км от гр. Белоградчик и пещера Магурата, на 10 км от Дунав мост 2 и 65 км от Крайова. Сръбските кафани в Зайчар и Неготин са само на 50 км.
 
ЦЕНИ вижте тук
 
СНИМКИ вижте тук